Stran je najbolje vidna v Internet Explorer-ju pri resoluciji 1024 x 768.

| Prva stran | Kontakt

Zasavje Cup 2007

 

 

Generalni sponzor turnirja: LAFARGE CEMENT Trbovlje

   

VABILO

NA 8. ODPRTO PRVENSTVO ZASAVJA

V MINI ROKOMETU

Pozdravljeni, rokometni prijatelji!

 

Vse mlade rokometne navdušence, trenerje in starše vabimo na tradicionalno 8. odprto prvenstvo Zasavja v mini rokometu (Handball cup Zasavje 2007). Tudi tokrat je naš slogan ROKOMETNA ŽOGA JE NAŠA DROGA .

Tokrat bo turnir v soboto, 26. maja 2007 (začetek ob 11.00 uri). Igrali bomo v športnih dvoranah Dolanka na Dolu pri Hrastniku, Log v Hrastniku, Tri lilije v Laškem športni dvorani v Zagorju bo Savi in tokrat prvič še v športni dvorani v Radečah. Na prvenstvu tekmujejo v dveh kategorijah letnikov 1996 in 1997 in mlajši (fantje in dekleta). Prosimo vse ekipe, da se držijo razpisanih rokov in navodil.

Tudi letos pripravljamo vrsto zanimivosti. Opozarjamo vas, da bodo po popularni ceni na voljo majice z logotipom turnirja in imeni vseh sodelujočih klubov. Poskrbeli bomo tudi za hrano in pijačo ter za druga majhna presenečenja. Med turnirjem in po njem bo v velikem šotoru zabava za fante in dekleta, pod nebo pa vas bo popeljal tudi toplozračni balon.

Dobrodošli na turnirju Zasavje CUP 2007. Veselimo se vas.

 

predsednik kluba Janez Kraner

predsednik org. odbora Marko Planinc

 

Spoštovani!

 

Tudi v svojem imenu vas iskreno vabim v našo lepo obcino, kjer marljivi rokometni delavci pripravljajo izjemno druženje mladih, ki imajo radi šport. Na prireditvi se vam bom z veseljem pridružil in zaploskal vašemu znanju, lepim potezam in dobri volji.

 

Srečno in dobrodošli v Zasavju

župan Hrastnika Miran Jerič