Snowmobile Mania

VALTER MOLJK - SVETOVNI PRVAK V SKOKU V VIŠINO

Juhuhu! Pa imamo tudi na Dolu svetovnega prvaka!!! Valter je v soboto, 6. marca 2010, postal svetovni prvak v višino (145 cm) v svoji starostni skupini. Dvoransko tekmovanje je bilo v Kanadi (Kamloops), kamor je odletel v sredo, 3.marca.

Valter je zadnja štiri leta tudi državni in balkanski prvak v skoku v višino in daljavo v svoji starostni skupini. Zmaguje na raznih mednarodnih srečanjih, na evropskem prvenstvu pa je bil četrti - z enako višino kot tretje uvrščeni, le da je imel en popravek več (147 cm).Valterjevi začetki segajo že v srednješolska leta, ko je bil jugoslovanski prvak v peteroboju, kot ravnatelj hrastniške šole pa si je prizadeval za gradnjo bazena in športne dvorane na Logu. Ponovno je oživil košarko, podpiral namizni tenis in druge športne panoge.

Ob ustanavljanju rokometnega društva na Dolu pa je pomagal graditi temelje, saj je bil njegov prvi predsednik.

Valter se bo vrnil iz Kanade v torek, 09. 03. 2010, predvidoma v popoldanskem času. Pripravili mu bomo sprejem v športni dvorani Dolanka ob 17. uri, zato ste vabljeni v čim večjem številu, da pozdravimo in čestitamo našemu državnemu in svetovnemu prvaku!

Res smo veseli za vrhunski uspeh Valterja Moljka. Lahko nam je za vzor, kaj lahko dosežemo z vztrajnostjo in trdim delom tudi v bolj poznih letih.

BRAVO VALTER!!!