Snowmobile Mania

ZVERINICE OSVOJILE TRST

V soboto, 20. 3. 2010 je Akademsko športno društvo Cheerdance Millenium organiziralo mednarodno cheerleading in cheer plesno tekmovanje imenovano 1st Millenuim cup, ki se ga je udeležilo preko 400 tekmovalcev iz Slovenije, Avstrije, Italije in Hrvaške.
Z mladinsko plesno skupino Zverinice smo v kategoriji mladinske freestyle cheer plesne skupine v konkurenci 7 skupin osvojile prvo mesto. V kategoriji mladinski cheer plesni pari sta Maša Pavlič in Anja Bajda v konkurenci 6 parov osvojili drugo mesto.
Ker že tri leta nastopajo v mladinski kategoriji, so se na tekmovalni sceni v Sloveniji že dobro uveljavile in iščejo izzive tudi v tujini. Po Berlinu V Nemčiji od kjer so domov prinesle pokale za 2. in 3. mesto so se podale še v Trst. Tekma je bila v Italiji organizirana prvič, zato je bil kar nekaj nervoze tako na stani tekmovalcev kot na strani organizatorjev. Zverinice so tekmovanje izkoristile za ogled konkurence, klepet s starimi prijatelji in preizkuse v cheerleading dvigih z Belimi Zmaji.
Nastop je kljub poškodbam kar treh deklet zelo dobro uspel in na koncu so nas sodniki nagradili z največ točkami in prvim mestom. Piko na i pa sta dodali še Maša Pavlič in Anja Bajda, ki sta v kategorij parov zasedli odlično drugo mesto.
Vsa dekleta so tako zopet močno motivirana za nadaljnje izzive – po povratku dela skupine s svetovnega prvenstva v ZDA se začnejo priprave na Državno prvenstvo Slovenije. Pred vsem tem pa še domača plesna revija Ploskarji, ki bo v sredo, 7. 4. 2010 ob 18. uri v dvorani Dolanka in na katero ste prav lepo vabljeni vsi ljubitelji plesa in tudi rokometa.