Zasavje CUP 2011 Zapri

 

Pozdravljeni rokometni prijatelji!

Vse mlade rokometne navdušence, trenerje in stare vabimo na tradicionalno 12. odprto prvenstvo Zasavja v mini rokometu (Handball cup Zasavje 2011). Tudi tokrat je naš slogan ROKOMETNA ŽOGA JE NAŠA DROGA.

Tokrat bo turnir v soboto, 28. maja 2011 (začetek ob 11.00 uri). Igrali bomo v športnih dvoranah Dolanka na Dolu pri Hrastniku, Log v Hrastniku, Tri lilije v Laškem in v športni dvorani v Radečah. Na prvenstvu tekmujejo v dveh kategorijah letnikov 2000 in 2001 in mlajši (fantje in dekleta). Prosimo vse ekipe, da se držijo razpisanih rokov in navodil.

Tudi letos pripravljamo vrsto zanimivosti. Opozarjamo vas, da bodo po popularni ceni na voljo majice z logotipom turnirja in imeni vseh sodelujočih klubov. Poskrbeli bomo tudi za hrano in pijačo ter za druga majhna presenečenja. Med turnirjem in po njem bo zabava za fante in dekleta, pomerili se bomo v moči meta na gol, pa spretnosti in še čem. Dobrodošli na turnirju Zasavje CUP 2011. Veselimo se vas.

Predsednik org. odbora:
Marko Planinc
Predsednik RK DOL TKI Hrastnik:
Vili Petrič

Spoštovani!

Tudi v svojem imenu vas iskreno vabim v našo lepo občino, kjer marljivi rokometni delavci pripravljajo izjemno druženje mladih, ki imajo radi šport. Na prireditvi se vam bom z veseljem pridružil in zaploskal vašemu znanju, lepim potezam in dobri volji.

Srečno in dobrodošli v Zasavju

Župan Hrastnika Miran Jerič
Design downloaded from free website templates.