Donacije

Rokometni klub DOL TKI HRASTNIK je klub s tradicijo, zato želimo tudi letos to nadgraditi z dobrimi rezultati. A ne vodijo nas le rezultati, temveč predvsem prizadevanja k dobremu delu z mladimi, ki bodo ob naši in vaši pomoči ter v sodelovanju s starši, postali prepoznavni posamezniki v svojem okolju.

Verjamemo, da bo predano delo vodstva kluba, povezovanje z okoljem, izobraževanje strokovnega kadra in odpiranje vrat mladim v klubu tudi skozi različne druge aktivnosti ustvarilo nove izjemne športnike, prijatelje, partnerje, sosede in občane.

H gradnji takega sistema pa lahko po svojih močeh prispeva vsak izmed nas skozi brezplačno donacijo dela dohodnine, kar omogoča naša država.
V skladu s 142. členom Zakona o dohodnini lahko namreč katerikoli davčni zavezanec v Republiki Sloveniji zahteva, da se do 0,5% dohodnine odmerjene po tem zakonu od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni za financiranje splošno koristnih projektov in za financiranje društev ali klubov, ki delujejo v javnem interesu. Eno izmed teh je tudi naš in vaš RK Dol TKI Hrastnik. To storite tako, da:

Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite ali prekličete z novo zahtevo (zahteva velja do preklica). Teh 0,5% vaše dohodnine bi sicer pustili v državnem proračunu, zato je donacija za vas povsem brezplačna.

Veseli bomo, če se odločite za podporo našega kluba. S tem pa tudi mi prevzemamo odgovornost, da bomo tako pridobljena sredstva namenili vlaganju v rast in razvoj naših mladih rokometašev.

Hvala vam za vašo podporo in pomoč!

Športni pozdrav!