Zasavje cup 2021

Zasavje Cup 2021

Vse  mlade  rokometne  navdušence,  trenerje  in  starše  vabimo  na  tradicionalno  21.  odprto  prvenstvo  Zasavja v mini rokometu (Handball cup Zasavje 2021 http://www.rk-dol.si/zasavje-cup). Tudi tokrat je naš slogan ROKOMETNA ŽOGA JE NAŠA DROGA.

SOBOTA 19. JUNIJ 2021.

21. mednarodni turnir

Tokrat bo turnir v soboto,  19. junija 2021. Igrali bomo v športni dvorani Dolanka na Dolu pri Hrastniku ter ostalih okoliških dvoranah. Na prvenstvu tekmujejo v dveh kategorijah letnikov 2011 in 2012 in mlajši (fantje in dekleta). Prosimo vse ekipe, da se držijo razpisanih rokov in navodil.

PRIJAVA

Prijavnina za ekipo znaša 70 EUR (vključen je davek), za ostale ekipe istega kluba je popust v višini 10 EUR (ne glede na letnik). Za plačilo prijavnin do 8.junija 2021 vam priznamo 10€ popusta. Zadnji rok za prijavo ekip je 13. junij 2021. Prijavnino poravnate na transakcijski račun Rokometnega kluba Dol TKI Hrastnik št.: SI56 0233  1001  8032 057. Ob prijavi nam obvezno sporočite davčno številko vašega kluba. Vsem ekipam bomo pripravili račune. Z dnem plačane prijavnine se šteje, da je prijava ekipe upoštevana.

Priznanja 

Prve tri ekipe v obeh konkurencah bodo nagrajene s pokali, vsi igralci vseh ekip dobijo medalje za udeležbo na turnirju.

Druženje in zabava

Organizatorji bodo dodatno poskrbeli za dobro počutje udeležencev. Če bodo razmere to dopuščale, bo dogajanje enako pestro kot prejšnja leta. Opozarjamo vas, da bodo po popularni ceni na voljo majice z logotipom turnirja.

BALONI PRINAŠAJO NAGRADE

Na koncu turnirja bomo v vseh kategorijah razglasili najboljše peterke, prav na koncu pa spustili med udeležence turnirja balone z lepimi nagradami. In še posebna nagrada - eden izmed klubov bo odšel domov s posebno atraktivno nagrado.

Dobrodošli na turnirju HANDBALL CUP ZASAVJE 2021. Veselimo se vas.